over ons

kennismaken in het kort

Onafhankelijk vermogensbeheer
.

Puur Beleggen is een onafhankelijke vermogensbeheerder voor particulieren en ondernemers. Onze dienstverlening kenmerkt zich als zeer persoonlijk en transparant. We zijn een kleine organisatie die snel kan inspelen op veranderende marktomstandigheden. We baseren ons beleggingsbeleid op de research van ECR, één van Europa’s toonaangevende onafhankelijke researchhuizen. We zijn uw beheerder op het gebied van beleggen met passie voor het vak. Bij Puur Beleggen is vermogensbeheer geen bijproduct, maar onze kernactiviteit. U heeft direct contact met één van de beheerders van uw portefeuille, een specialist die feeling heeft met de markt.


Persoonlijk 
.

Met onze cliënten gaan we een langdurige vertrouwensrelatie aan op basis van een gemeenschappelijk belang. We hebben oprechte interesse in de achtergronden en drijfveren van onze relaties. Dit vormt het uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Wouter Keuris Fotografie-03

.

Transparant

..
Wij hebben heldere tarieven die in verhouding staan tot de persoonlijke aandacht en expertise. We maken duidelijke afspraken en zorgen dat risico’s benoemd worden en voor u inzichtelijk zijn.

 


Puur Beleggen N.V. is door onafhankelijke experts beoordeeld en kreeg in april 2018 de
maximale waarderingsscore van vijf sterren toegekend

Samenwerking

 

Gelden en effecten van onze cliënten worden, ten name van de cliënt, ondergebracht bij onze depotbank BinckBank N.V. te Amsterdam. De rol van de depotbank beperkt zich tot die van faciliterende instelling. Dit houdt in dat zij onze opdrachten uitvoert en administreert. Deze vorm van samenwerking wordt vastgelegd in een tripartiete overeenkomst tussen de cliënt, de depotbank en Puur Beleggen.

 

                     

—   

Vergunning en toezicht

 

Puur Beleggen beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het in Nederland verlenen van beleggingsdiensten. Puur Beleggen NV staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de AFM. Informatie over de toezichthouders vindt u onder toezicht

Logo AFM
naamloos

Voor wie?

U wilt uw vermogen voor u laten beleggen? Dan is vermogensbeheer bij Puur Beleggen voor u wellicht interessant. Neem gerust contact op om u hierover verder te laten informeren.

 

Wie wij zijn

‘Be fearful when others are greedy and greedy only when others are fearful’

-Warren Buffet-