over ons

kennismaken in het kort

Over ons
.

Puur Beleggen is in 2015 opgericht en wordt bestuurd door twee ervaren en ondernemende vermogensbeheerders, de partners Michel van Eck en Paul Visscher. Het in Noordwijk gevestigde kantoor onderscheidt zich door hun eerlijke en persoonlijke benadering. Puur Beleggen is volstrekt autonoom en onafhankelijk in het beheren van vermogens van haar relaties. Dat zijn veelal particulieren, ondernemers en vermogende families in Noord- en Zuid-Holland die in Puur Beleggen dicht bij huis een betrouwbare en discrete vermogensbeheerder vinden.

Wouter Keuris Fotografie-03 bewerkt (13)


Waarom Puur Beleggen?

 

  • Eerlijk en onafhankelijk vermogensbeheer
  • Geavanceerde oplossingen en platform BinckBank
  • Toonaangevende research
  • Ruimte voor unieke duurzame vertrouwensrelatie
  • Aantrekkelijke kostenstructuur
 


Puur Beleggen N.V. is door onafhankelijke experts beoordeeld met
de maximale waarderingsscore van vijf sterren

Eerlijk en onafhankelijk vermogensbeheer

 

We zijn geheel onafhankelijk en geen onderdeel van een grotere financiële instelling/moederbedrijf. Dit geeft ons de vrijheid om de belangen van onze cliënten echt centraal te stellen. Zo beleggen we niet in eigen beleggingsproducten of huisfondsen. Ook ontvangen we geen vergoeding van fondsaanbieders. Voor de effectentransacties betalen cliënten rechtstreeks aan BinckBank. Zo houden we het transparant en eerlijk.

                     

Platform BinckBank

 

Puur Beleggen maakt gebruik van geavanceerde oplossingen en platform van BinckBank, onderdeel van de toonaangevende Deense beleggingsbank Saxo Bank. Als depotbank heeft BinckBank een faciliterende rol die zowel de verwerking van effecten- en geldtransacties als de volledige effectenadministratie uit handen nemen van Puur Beleggen. Op deze wijze kunnen we ons volledig richten op onze kernactiviteiten, vermogens- en relatiebeheer.

 

                     

Duurzame vertrouwensrelatie

 

Bij Puur Beleggen zijn we ervan overtuigd dat het in een kleinschalige omgeving mogelijk is om daadwerkelijk een langjarige band met onze relaties op te bouwen. Wij gaan hier ver in, klant- en ondernemingsbelang lopen bij ons parallel. Dat alle aandelen van Puur Beleggen NV in handen zijn van de twee partners – Paul Visscher en Michel van Eck – staat borg voor een grote betrokkenheid en biedt zekerheid op een duurzame vertrouwensrelatie. In feite groeien wij mee met onze relaties. Dit is de basis van ons bestaansrecht en hiermee onderscheiden we ons van concurrenten.

                  

Toonaangevende research

 

We baseren ons beleggingsbeleid op de research van ECR, één van Europa’s toonaangevende onafhankelijke researchhuizen. Al bijna 40 jaar volgen zij de financiële markten nauwlettend en geven zij tijdig heldere analyses van datgene wat relevant is. Puur Beleggen gebruikt deze informatie en analyses als input voor haar beleggingsbeslissingen. Naast analyses geeft ECR ons ook maandelijks inzicht in de geldstromen binnen bepaalde assetcategorieën en in de consensusverwachtingen van ruim 60 leidende wereldwijde asset managers.  Dit stelt ons in staat om belangrijke gebeurtenissen en marktbewegingen op de financiële markten goed en tijdig te duiden en door te vertalen naar beleggingsportefeuilles.

                  

 

Aantrekkelijke kostenstructuur

 

De tarieven beheerfee die wij hanteren voor onze dienstverlening vermogensbeheer hebben een sterk degressief karakter. Dit uit zich in lagere tarieven naarmate het beheerd vermogen in omvang toeneemt.

 

Voor wie?

U wilt uw vermogen voor u laten beleggen? Dan is vermogensbeheer bij Puur Beleggen wellicht interessant voor u. Zo heeft u het gemak en wij het beheer. Neem gerust contact op om u hierover verder te laten informeren.

Met vermogensbeheer bij Puur Beleggen heeft u op ieder moment online toegang tot uw portefeuille en het actuele beursnieuws. Per kwartaal ontvangt u een uitgebreide vermogensrapportage. Hierin kunt u zien hoe het rendement zich heeft ontwikkeld, welke mutaties er binnen uw portefeuille hebben plaatsgevonden en informatie over de marktontwikkelingen en onze beleggingsvisie.

Interesse in onze meest recente vermogensrapportage? U kunt deze aanvragen via ons contactformulier.

—   

Vergunning en toezicht

 

Puur Beleggen beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het in Nederland verlenen van beleggingsdiensten, wij staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de AFM. Voor meer informatie over toezicht, deskundigheid en bescherming van de consument klik hieronder op Toezicht.

Wie wij zijn

MENU
‘Be fearful when others are greedy and greedy only when others are fearful’

-Warren Buffet-